زیست شناسی

علمی و آموزشی

زیست شناسی

علمی و آموزشی

زیست شناسی

فالموت فی حیاتکم مقهورین ،
و الحیاة فی موتکم قاهرین
زندگی آن است که بمیرید و پیروز باشید و مردن آن است که زنده‏ باشید و محکوم دیگران.
نهج البلاغه ، خطبه 51

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

مصطفی قانعی در حاشیه جشنواره علمی تحقیقاتی، علوم پزشکی باقرالعلوم سپاه گفت: ما اکنون در تولید این واکسن ها در حال تغییر شکل از حالت قدیم به تولید واکسن های نوترکیب هستیم.


تولید واکسن نوترکیب آنفلوآنزا با همکاری‌ دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)


با همکاری مشترک بین انستیتو پاستور و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) واکسن نوترکیب آنفلوآنزا تولید خواهد شد. این واکسن یک نوع واکسن فصلی است که به توصیه سازمان بهداشت جهانی باید از آن استفاده شود.

قانعی رئیس انستیتو پاستور ایران : تاکنون برای واکسن آنفلوآنزا ویروس را از شرکتی دریافت می کردیم و آن را در تخم مرغ به تولید می رساندیم اما اکنون برای تولید واکسن های نوترکیب نیازی به تخم مرغ نیست.

تکنولوژی جدیدی در واکسن های نوترکیب اعمال می شود که بعد از یک بار واکسینه شدن، بدن علیه همه ویروس ها فعال می شود.

اکنون تولید این واکسن به صورت یک پروژه تحقیقاتی است و قابلیت تولید نیز دارد.

وی در خصوص واکسن تب مالت اظهارداشت: این واکسن به شیوه نوترکیب تولید خواهد شد. چرا که ما در کشور از دانش تولید آنها عقب نیستیم و قابلیت تولید و تجاری سازی آن را داریم.

به گفته قانعی واکسن های نوترکیب اکنون در حد تحقیقات هستند و هنوز به بازار وارد نشده اند.

رئیس انستیتو پاستور ایران در خصوص واکسن های هاری که در دو نوع انسانی و دامی وجود دارند، گفت: زیرساخت تولید واکسن های انسانی تهیه شده و قرار است بعد از انجام تست های بالینی به تولید برسند.

وی در خصوص واکسن های هاری دامی اظهار داشت: همچنین زیرساخت تولید این واکسن اکنون در حال تغییر است تا با زیرساخت جدید، حجم تولید را بالا ببریم و مشکلات را در این زمینه برطرف کنیم.

قانعی اظهارداشت: تولید واکسن های دامی از نوع خوراکی، کاری است که باید شروع کنیم؛ توانایی ساخت این نوع واکسن در کشور ما وجود دارد و امیدواریم که مراحل تولید این نوع واکسن را آغاز کنیم.

اصلانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص قرار گرفتن کشور به عنوان مرجعیت علمی دنیا گفت: با مراکز دانشگاه‌های فعلی هرگز به مرجعیت علمی نخواهیم رسید و باید در دانشگاه‌ها تحول بنیادی ایجاد شود.

وی لازمه رسیدن به مرجعیت علمی را نیروی انسانی دانست و گفت: در این راستا باید دانشگاه‌ها از آموزش محور بودن به سمت دانشگاه‌های کارآفرین و نظریه‌پرداز حرکت کنند.

منبع : http://www.zistnews.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۳:۱۰


دریافت

فایل پاور پوینت

حجم: 8.34 مگابایت


با تشکر از خانم فریدی

دانش آموز سال سوم تجربی

دبیرستان آفتاب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۳:۰۰

استفاده از ذهن برای کنترل بازوهای بیونیک به آرامی در حال تکامل است. طی یکی از جدیدترین پروژه ها در این زمینه، پژوهشگران دانشکده مهندسی دانشگاه سایمون فریزر کانادا سامانه جدیدی به نام M.A.S.S. Impact را توسعه داده اند که از یک بازوبند دارای حسگرهای فشار که در یک سوکت تعبیه شده اند برای ردیابی حرکات در عضلات باقی مانده کاربر استفاده می کند و سپس این حرکات توسط الگوریتم هایی برای رمزگشایی نیات کاربر نقشه‌برداری می شوند.


حس انگشتان با دست بیونیک جدید

به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، این سامانه قادر به استفاده از داده های ورودی برای انجام پیش بینی در زمان واقعی و بهبود عملکرد آینده است. این دست بیونیک در حال حاضر توسط دنی لتین، اسکی باز پارا المپیک، مورد استفاده قرار می گیرد که به گفته وی سامانه بکارگرفته شده اجازه می دهد انگشت اشاره چپ و انگشت کوچک خود را برای نخستین بار پس از حادثه ای که تجربه کرد، احساس کند.

دتی لتین قرار است در رویداد سایباتلون که طی ماه اکتبر در شهر زوریخ برگزار می شود، شرکت کند. بازی های المپیک سایبورگ به افراد معلول اجازه می دهد با استفاده از رباتیک در رویدادهایی مانند برش نان و یا باز کردن در ظرف شیشه ای رقابت کنند. برگزارکنندگان سایباتلون امیدوارند این رویداد به گسترش نوآوری کمک کرده و به افراد معلول اجازه دهد استقلال خود را بار دیگر به دست آورند.

منبع : http://www.zistnews.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۴۷


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۱:۰۴

photo_2016-04-19_08-31-36

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۲:۱۰